Download de brochure

9.715 KG

Excellente prestaties op korte afstand

Dit is een briljante kraan met prestaties die tot nu toe als onmogelijk beschouwd werden. De CWE315 is een exclusief project van Bg Lift. Welke geboren is uit de behoefte om een compacte en lichte kraan te maken, maar tegelijkertijd sterk en krachtig als collega’s van een hoger segment. Het resultaat? Meer dan 26 meter horizontale reikwijdte en bijna 10 ton hefcapaciteit met een verlaagd en uiterst wendbaar chassis.

CWE 315 afmetingen

Hellingstabilisatie

De stempelpoten van de CWE315 hebben een dwarsliggersysteem welke het kraanchassis een onvergelijkbare torsieweerstand geven. Tegelijkertijd houdt dit de afmetingen van de hijskraan erg compact wanneer deze in ruststand is.

De stempelpoten zijn erg robuust en hebben een verlengde slag. Dit maakt het gemakkelijker om de kraan op zeer steil terrein stabiel te houden.

Bg Lift CWE315 Hellingshoek
EIGEN GEWICHT

10.000 kg

Transport

De royale bodemvrijheid maakt het mogelijk om de Mini-rupshijskraan op een vrachtwagen te laden met korte oprijplaten. Tevens vereenvoudigt dit het manoeuvreren en maakt het laden van deze hijskraan zeer efficiënt.

Bg Lift CWE Transport

Lastbegrenzing

Het geïntegreerde besturingssysteem biedt de kraan eindeloze afstempelmogelijkheden. Doordat de lastbegrenzer zich automatisch aanpast aan de positie van de stempelpoten geeft dit de machinist ongekend veel vrijheid in het afstempelen van de minihijskraan. Hiermee is tevens het hoogste veiligheidsniveau gewaarborgd en kunnen er configuraties gemaakt worden welke tot heden ondenkbaar waren.

De Bg Lift CWE315 is gebouwd met een zeer laar zwaartepunt. Dit in combinatie met de gekruiste dwarsbalken maakt het mogelijk om zware en omvangrijke ladingen te hijsen met een zeer beperkte ruimte.

Bg Lift CWE315 stempelpoten

STRENX 1300

Laadvermogen

Het laadvermogen is gerealiseerd door het gebruik van speciale staalsoorten met een zeer hoge vloeigrens zoals STRENX 1300. Dit maakt het mogelijk het eigen gewicht van de hijskraan zo laag mogelijk te houden. Wat ten voordele komt van de prestaties, vooral in de capaciteit aan het uiteinde van de JIB.

Een mini. rupshijskraan

max. Hijslast

9715 kg / 2,7 m

horizontaal bereik

26,35 m

Aandrijving

Reductiemotoren

Dieselmotor

Yanmar 4TNV98CT-N Stage 5
55 kW / 74,8 Hp

Afstandsbediening

Scanreco met display

Zwenkbereik

Oneindig
CWE315 Lastdiagram
CWE315 Lastdiagram met Jib
Logo Bg Lift
Simpele antwoorden, voor complexe kraanwerkzaamheden!
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.