Download de brochure

14.515 KG

Excellente prestaties op korte afstand

De Bg Lift CWE525 is een exclusief project van het BG Lift onderzoeksteam, vervaardigd met de beste materialen en nieuwste technologieën. De best mogelijke combinatie van kracht en prestaties samengebouwd tot een compacte machine met uitstekende prestaties. Compacte afmetingen in combinatie met buitengewone manoeuvreerbaarheid tot op de millimeter nauwkeurig, maakt het mogelijk om te werken op plaatsen waar men normaal gezien met een kraan van deze capaciteit niet kan komen.

Hellingstabilisatie

De stempels van de Bg Lift CWE525 zijn uitgevoerd in een kruisopstelling in combinatie met een kokerframe, hierdoor heeft de onderwagen een onstekende torsiestijfheid en blijven de afmetingen uiterst compact. De stempelcilinders zijn robuust uitgevoerd met een lange slag, maakt het mogelijk de kraan af te stempelen op zachte en oneffen ondergrond.

Bg Lift CWE315 Hellingshoek
EIGEN GEWICHT

15.200 kg

Transport

Het afgeschuinde frame van de Bg Lift CWE525 maakt het mogelijk de kraan op een vrachtwagen te laden met korte verlaadrails.
Mede hierdoor is hij makkelijk te manoeuvreren en is hij snel te laden.

Bg Lift CWE Transport

Lastbegrenzing

Het geïntrigeerde lastbegrenzingssysteem maakt het afstempelen in ontelbare posities mogelijk, waarbij het lastbegrenzingssyteem automatisch zich aanpast aan de posities van de stempels. Hierdoor kunnen de werkzaamheden met een zo hoogst mogelijke veiligheid worden uitgevoerd. Dit in samenhang met een kraanconfiguratie die voorheen gewoon niet mogelijk was.

Bg Lift CWE315 stempelpoten

STRENX 1300

Hijscapaciteit

Het gebruik van speciale staalsoorten met een hoge rekgrens, zoals STRENX 1300, heeft het mogelijk gemaakt het gewicht te verminderen dit ten voordele van de prestaties, verhoogd de hijscapaciteit vooral op het einde van de mast.

Negatieve stand Jib voor moeilijke bereikbare plaatsen

De 2e hydraulische beweeg- en uitschuifbare arm en de hydraulische jib kunnen respectievelijk 15° en 20° door negatief, dit maakt het mogelijk om onder overhangen en in lage ruimtes te werken.

Bg Lift CWE525 Jib

Een mini. rupshijskraan

max. Hijslast

14.515 kg / 2,7 m

horizontaal bereik

29,37 m

Aandrijving

Reductiemotoren

Dieselmotor

Kubota V3800 TIER IV
84 kw / 112.70 Hp

Afstandsbediening

Scanreco met display

Zwenkbereik

Oneindig
CWE315 Lastdiagram
CWE315 Lastdiagram met Jib
Logo Bg Lift
Simpele antwoorden, voor complexe kraanwerkzaamheden!

Liever huren?.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.