Download de brochure

50° Zwenken

DE BG LIFT M060 IS EEN KLEIN MEESTERWERK

De Bg Lift M060 is een klein meesterwerk in techniek en ontwerp.
Een minihijskraan welke kan rijden met last en een zwenkbereik heeft van 50°. De M060 is extreem compact en ergonomisch, ontwikkeld door BGLIFT speciaal voor het gebruik in krappe ruimtes. De M060 is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door het geringe gewicht van de M060 maakt het mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

Bg Lift M060 Lastdiagram

Verbreedbare rupsen

Doordat de rupsen hydraulisch verbreedbaar zijn verhoogt dit de stabiliteit van de Bg Lift M060 minihijskraan. Daardoor kan er ook gemakkelijk gewerkt worden op ongelijke ondergronden. 

De M060 kan uitgevoerd worden met zowel een Diesel- als een Elektromotor. Daardoor is  deze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bg Lift M060 Rupsen
EIGEN GEWICHT

890 kg

EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN

De M060 is een Pick and Carry kraan die eenvoudig te verrijden en transporteren is. Het eigengewicht van de M060 is laag gehouden zodat deze geen schade maakt aan de ondergrond.

De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de kraan waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijk terrein.

Een mini. rupshijskraan

max. Hijslast

580 kg / 1,3 m

horizontaal bereik

3 m

Aandrijving

Reductiemotoren

BENZINEmotor

Honda gx390
8,7 kW / 11.7 Hp

Afstandsbediening

Scanreco

Zwenkbereik

25° + 25°
Bg Lift M060 Lastdiagram

Simpele antwoorden,

voor complexe kraanwerkzaamheden!

Liever huren?.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.