Download de brochure

))

15,65 Meter

Extreem krachtig

De Bg Lift M250 is een extreem compacte en krachtige kraan met een hijshoogte van bijna 16 meter. Tevens is deze minihijskraan opvouwbaar naar 3240 x 780 x 1760 mm. Daardoor beschikt deze hijskraan over oneindig veel mogelijkheden. Door het werken met een hydraulische jib wordt werken zonder hijslier mogelijk. In het bijzonder is de Bg Lift M250 zeer eenvoudig te verrijden en transporteren.

Afmetingen M250 orange

Verbreedbare rupsen

Doordat de rupsen hydraulisch verbreedbaar zijn verhoogt dit de stabiliteit van de Bg Lift M250 minihijskraan. Daardoor kan er ook gemakkelijk gewerkt worden op ongelijke ondergronden. 

De M250 kan uitgevoerd worden met zowel een Diesel- als een Elektromotor. Daardoor is  deze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De scanreco afstandsbediening beschikt over een display, waardoor alle kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig bediend kunnen worden.

Bg Lift M250 Rupsen
EIGEN GEWICHT

2.250 kg

Studie van vorm en lijnen

De Bg Lift M250. De studie van vorm en ontwerp van de lijnen. De esthetisch functionele harmonie van een geweldig technologisch project, Compacte kraan, uitgerust met innovatieve technologieën, componenten en hoogwaardige materialen om de beste prestaties te verkrijgen.

De M250 is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ideaal voor gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen en beperkte ruimtes. De compacte afmetingen en het lage gewicht van de kraan gecombineerd met de bijzonder fijngevoelige bediening maken het uitvoeren van gecompliceerde taken mogelijk.

Ook te gebruiken als Hoogwerker.

De Bg Lift M250 is ook te gebruiken als hoogwerker. Waardoor je een hijskraan en hoogwerker kunt combineren.

De M250 is ontworpen met een goedkeuring als hoogwerker wat dit een unieke eigenschap maakt. Niet investeren in 2 machines maar in 1. Wie wil dat nou niet?

Een mini. rupshijskraan

max. Hijslast

2.500 kg / 1,5 m

horizontaal bereik

12.85 m

Aandrijving

Reductiemotoren

Dieselmotor

Yanmar 3TNV70
16,3 kW / 22.2 Hp

Afstandsbediening

Scanreco met display

Zwenkbereik

Oneindig
Simpele antwoorden, voor complexe kraanwerkzaamheden!

Liever huren?.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.