Download de brochure

1.600 KG

PICK & CARRY MINIHIJSKRAAN

De Bg Lift M400 is niet alleen een verbazingwekkende compacte rupskraan, maar ook een onvermoeibare Pick & Carry-kraan die met millimetrische precisie in zeer nauwe ruimtes kan bewegen en tot 1,6 Ton kan heffen.

Schermafbeelding 2019-10-17 om 11.58.23

GEAVANCEERDE DWARSBALKEN

Twee kranen in één en meer: de innovatieve technologie van de dubbele dwarsliggers verleent de kraan een grotere positioneringskans, waardoor het gebruik wordt vergemakkelijkt in werksituaties die lange tijd als onmogelijk werden beschouwd.

De afmetingen en het lichte gewicht, gecombineerd met millimetrische precisie manoeuvreerbaarheid, verminderen de bedrijfstijd enorm en verhogen de kwaliteit die de totale veiligheid garandeert.

Bg Lift M400 Stempels
EIGEN GEWICHT

4.300 kg

KRACHT/GEWICHT RATIO

De Sankoo Bg Lift M400 een unieke Pick and Carry minihijskraan. Een compact kraan waarvan de kracht/gewicht ratio nog nooit is gezien. De dwarsbalken zorgen voor een geavanceerde stabilisatie. Deze compacte kraan is uitgerust met de meest innovatie technologieën.

De maximale capaciteit van de kraan bedraagt maar liefst 4000 kg. Daarnaast heeft de Sankoo Bg Lift M400 een maximale hijshoogte van 21,10m (inclusief Jib) en een werkbereik van 17,00m (inclusief Jib). Deze compacte kraan is makkelijk vervoerbaar doordat deze opvouwbaar is naar 4250 x 1280 x 1960 mm.

Bg Lift M400 Een mini. rupshijskraan

max. Hijslast

4000 kg / 2 m

horizontaal bereik

17 m

Aandrijving

Reductiemotoren

Dieselmotor

Yanmar 3TNV76
18,9 kW / 25.7 Hp

Afstandsbediening

Scanreco met display

Zwenkbereik

Oneindig
Simpele antwoorden, voor complexe kraanwerkzaamheden!

Liever huren?.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.