Scroll Top

Een merkleider in de sector.

“Eenvoudige antwoorden op complexe hijsverzoeken”. Het engineeringteam van BG LIFT zet vraagstukken op het gebied van hijsen, bereikbaarheid en transport om in eenvoudige en efficiënte oplossingen te denken. Het is geen toeval dat BG LIFT in korte tijd de norm is geworden “op wereldniveau” in de sector van compacte rupskranen.
De gelijktijdige tilbenadering

BG LIFT: de minihijskraan afdeling van Brennero Gru

Met de 30 jaar ervaring van Brennero Gru werd het merk BG LIFT in 2014 opgericht als een start-upproject op basis van langdurige fundamentele engineering en strategische kennis. Vanaf het allereerste begin was het de missie om onderscheidende en oplossingsgerichte tools aan te bieden die gebruiksvriendelijk en aangenaam voor het oog zijn. Design en technologische innovatie vormen echter slechts het “topje van de ijsberg” en bestaan voornamelijk uit complexe systemen die perfect compatibel zijn met internationale normen voor veiligheid en bescherming op de werkplek. De prestaties van de hele reeks compacte BG LIFT-kranen op het gebied van toegankelijkheid zijn buitengewoon, aangezien ze zijn ontworpen om te voldoen aan de allernieuwste werk- en hijseisen, zoals toegang tot historische gebouwen en het centrum van drukke moderne steden.

De productieaanpak van BG LIFT in 3 stappen

Elke kraan en alle geïnstalleerde technologie wordt nauwkeurig ontworpen door het engineeringteam op basis van ervaring en werkelijke werkbehoeften. Een productiestrategie die onze klanten altijd tevreden en versteld heeft doen staan. BG LIFT-kranen kunnen worden aangepast met veel opties op basis van vereisten en gebruik.

1

INNOVATIEF ONTWERP

Gebaseerd op gelijktijdige operationele hijs-, transport- en toegankelijkheidseisen.

2

OPERATIONELE WERKTESTS

De efficiëntie en veiligheid van elke machine en elke technologische ondersteuning wordt nauwkeurig getest.

3

PRODUCTIE OP MAAT

Wanneer u een BG LIFT-kraan bestelt, kan deze worden aangepast aan de eisen van de klant.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.