Scroll Top

Technologische innovatie

BG LIFT Maakt uw werk uniek en geavanceerd

Hijs jezelf naar een hoger niveau, ontdek de BG LIFT minihijskranen. Een exclusieve technologie wacht op u, gepatenteerd door het engineeringteam van het moederbedrijf. Deze techniek lost typische problemen van de werkvloer op. Een briljante, veilige en kwalitatieve manier van werken voor uw brache.

Evalueer alle technologische oplossingen die inherent zijn aan onze producten en betreed de buitengewone wereld van BG LIFT.

Stabilisatie

De stempels van BG Lift-kranen, met het kruisbalksysteem, geven de basis van de kranen een onvergelijkbare torsiestijfheid met behoud van uiterst compacte afmetingen in de rijpositie.
De stevige stabilisatiecilinders met verhoogde slag helpen de kranen op zeer steil terrein te houden.

Hijscapaciteit

Een breed gebruik van speciaal staal met een hoge vloeigrens zoals STRENX 1300 maakt het mogelijk om het gewicht van de gieken te beperken ten behoeve van de prestaties, vooral in de buitenste capaciteiten aan de punt van de JIB.

Prestaties op korte afstand

BG Lift-kranen zijn gebouwd met een zeer laag zwaartepunt, waardoor u, in combinatie met de geometrie van de dwarsbalken, volledig vermogen kunt ontwikkelen en zware en omvangrijke lasten (werktuigmachines en meer) kunt hanteren door dicht bij hen te werken in krappe ruimtes. ruimtes en hoogtes.

Positieve stand jib

De tweede telescopische knikarm en de telescopische hydraulische jib hebben werkhoeken van respectievelijk 15 ° en 20 ° boven de horizontale uitlijning van de giek.
Met deze oplossing kunt u binnen gebouwen werken met de mogelijkheid om langs obstakels te komen, zoals balken, mezzanines en hoofddeuren.

Transport

Door de grote koppelingshoeken kunt u de machine zelfs met korte oprijplaten op vrachtwagens laden. Dit maakt manoeuvres gemakkelijker en optimaliseert de laadtijden.

Lastbegrenzing

Geïntegreerde bedieningssystemen bieden de kranen oneindige stabilisatie-opties door de lastbegrenzer automatisch aan de situatie aan te passen op basis van de positie van elke stempel, waardoor de machinist veilig kan werken en ongekende configuraties kan instellen.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.